PihanVuoksi - Täydenpalvelun puutarhamyymälä Imatra

Kesä on jo nurkan takana ja PihanVuoksen ihastuttavasta puutarhamyymälästä löydät kaiken, mitä kukoistavalle kesäpihalle tarvitset. Kattavasta valikoimastamme löydät niin klassiset keväkukat ja amppelit, tuoksuvat yrityt kuin kätevät hyötykasvit monvuotisia perennoja unohtamatta. Kauniin puutarhan ja runsaan sadon takaamiseksi monipuoliseen valikoimaamme lukeutuvat myös mullat ja lannoitteet, torjunta-aineet, katekankaat sekä kastelutuotteet. Loisteliaan puutarhan viimeistelet upeilla ruukuilla ja näyttävillä puutarhakoristeilla.

Palvelemme Imatralla arkisin klo 8-17 ja lauantaisin klo 9-14 osoitteessa Sukkulakatu 13. Rakennetaan yhdessä unelmiesi kesäpiha!

Kesäkukat ja amppelit

Tänäkin vuonna kesä kukkii kirkkaissa väreissä. Meiltä löydät näyttävät amppelit sekä lukuisat erilaiset kesäkukat niin valoisaan kuin varjoisaankin puutarhaan, mökin terassille tai kaupunkiasunnon parvekkeelle. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen kesäkukkavalikoimaamme, joka on nyt parhaimmillaan!

Tutustu tarjouksiin

Taimimyynti

Kaikki taimet ja hyötykasvit koti- tai mökkipihaan PihanVuoksesta! Puutarhamyymälämme monipuolisesta valikoimasta löydät kesäkukkien lisäksi näyttävät koriste- ja hedelmäpuut, koriste- ja marjapensaat sekä herkulliset mansikat, vadelmat ja yrtit niin isolle kuin pienelle pihamaalle. Autamme mielellämme pihaasi soveltuvien taimien valinnassa.

Huipputarjoukset

Ihastuttavat kesäkukat pihaan kuin pihaan sekä mullat, turpeet ja lannoitteet ravinteikkaaksi pohjaksi kukuistavan puutarhan kasveille. Tutustu tarjouksiin!