PihanVuoksi - Täydenpalvelun puutarhamyymälä Imatra

PihanVuoksen ihastuttavasta puutarhamyymälästä löydät kaiken, mitä kukoistavalle kesäpihalle tarvitset. Meiltä löydät myös tuotteet pihan valmisteluun talvea varten. Kattavasta valikoimastamme löydät niin klassiset kesäkukat ja amppelit, tuoksuvat yrityt kuin kätevät hyötykasvit monvuotisia perennoja unohtamatta. Kauniin puutarhan ja runsaan sadon takaamiseksi monipuoliseen valikoimaamme lukeutuvat myös mullat ja lannoitteet, torjunta-aineet, katekankaat sekä kastelutuotteet. Loisteliaan puutarhan viimeistelet upeilla ruukuilla ja näyttävillä puutarhakoristeilla.

Palvelemme Imatralla arkisin klo 8-17 osoitteessa Sukkulakatu 13.

Laitetaan yhdessä piha valmiiksi talvea varten kevättä odottelemaan!

tutustu Tuotevalikoimaan

 

Kesäkukat ja amppelit

Tänäkin vuonna kesä kukkii kirkkaissa väreissä. Meiltä löydät näyttävät amppelit sekä lukuisat erilaiset kesäkukat niin valoisaan kuin varjoisaankin puutarhaan, mökin terassille tai kaupunkiasunnon parvekkeelle. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen kesäkukkavalikoimaan puutarhamyymäläämme.

Taimimyynti

Kaikki taimet ja hyötykasvit koti- tai mökkipihaan PihanVuoksesta! Puutarhamyymälämme monipuolisesta valikoimasta löydät kesäkukkien lisäksi näyttävät koriste- ja hedelmäpuut, koriste- ja marjapensaat sekä herkulliset mansikat, vadelmat ja yrtit niin isolle kuin pienelle pihamaalle. Autamme mielellämme pihaasi soveltuvien taimien valinnassa.

Tutustu tarjouksiin

Tuotevalikoimaa