Värisilmä Imatra - Syksy ja talvi ovat sisäremonttien aikaa

Syksy on mitä parhainta aikaa remontoida kodin tai mökin sisäpintoja. Ulkomaalaus kausi alkaa olla ohi (paitsi jos maalaat Virtasen 4-öljyn maaleilla) ja on mukava siirtyä sisäpintojen käsittelyyn. Seudun johtavana täyden palvelun sisustus- ja pintakäsittelyliikkeenä tarjoamme kattavan valikoiman sisämaaleja, seinän- ja lattianpäällysteitä sekä kylpyhuone- ja keittiökalusteita - tarvikkeita unohtamatta. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään oikean tuotteen tai sävyn valinnassa. Meiltä saat myös suunnittelupalvelut ja neuvontaa remontin edetessä. Tervetuloa Imatran Värisilmään!

 

Sisämaalit ja maalaustarvikkeet

Keittiön tai olohuoneen maalausurakka edessä?  Seinän tai jopa katon väriä vaihtamalla voit uudistaa kotisi ilmettä helposti ja edullisesti. Hyväkuntoinen maalipintä näyttää myös kauniilta sekä suojaa kotiasi esimerkiksi lialta ja kulutukselta. Imatran Värisilmän sisämaalivalikoiman lukuisten sävyjen joukosta löydät taatusti tarpeisiisi sopivan maalin sekä muut maalausprojektiin tarvittavat maalaustarvikkeet aina laadukkaasta pohjatyöstä maalipinnan viimeistelyyn. Lisäksi autamme mielellämme esitöiden suunnittelussa, sopivan maalin valinnassa sekä värisuunnittelussa. 

 

 

Kylpyhuoneen hoito ja remontointi

Kylpyhuone on kodin keidas, jossa nautitaan lämmöstä ja kiireettömistä illoista kylpien ja saunoen. Kylpyhuoneen laattapinnat joutuvat kuitenkin koville vaihtelevan lämmön, kosteuden ja jatkuvan kulutuksen myötä. Laattapintoja kannattaa huoltaa ja hoitaa. Myös vanhaa laatoitusta vaihtamalla voit päivittää kylpyhuoneen ilmettä kätevästi. Värisilmä Imatran laajasta valikoimastamme löydät monipuoliset laatta- ja värivaihtoehdot eri pinnoille sekä laadukkaat välineet ja vinkit projektin onnistuneeseen toteutukseen. Lisäksi autamme mielellämme sopivan tuotteen valinnassa oli kyseessä sitten uusien laattojen valinta tai vanhojen pintojen huolto. Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo myös vallitsevista trendeistä, ja meiltä saat myös kylpyhuonesuunnittelu -palvelun.

 

Tutustu tuotteisiin

Värisilmä Imatra

Aukioloajat
ma-pe 7-18
la 9-13