Värisilmä Imatra - Tartu pensseliin ja toteuta unelmien ulkoremontti

Kesä on mitä parhainta aikaa hoitaa kodin tai mökkipihan ulkoremontti pois alta ja nauttia tehdyn työn tuloksista. Seudun johtavana täyden palvelun sisustus- ja pintakäsittelyliikkeenä tarjoamme kattavan valikoiman ulkomaaleja talonmaalaukseen sekä öljyjä terassin, laiturin tai pihakalusteiden huoltoon - tarvikkeita unohtamatta. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään oikean tuotteen tai sävyn valinnassa. Tervetuloa Imatran Värisilmään!

 

Ulkomaalit ja maalaustarvikkeet

Talon tai mökin maalausurakka edessä? Ulkomaalaus kannattaa tehdä säännöllisin välein, sillä hyväkuntoinen maalipintä näyttää kauniilta sekä suojaa rakennusta esimerkiksi lialta ja homeelta. Imatran Värisilmän talomaalivalikoiman lukuisten sävyden ja peittävyysasteiden joukosta löydät taatusti tarpeisiinne sopivan maalin sekä muut maalausprojektiin tarvittavat maalaustarvikkeet aina laadukkaasta pohjatyöstä maalipinnan viimeistelyyn. Lisäksi autamme mielellämme esitöiden suunnittelussa, sopivan maalin valinnassa sekä värisuunnittelussa. 

 

 

Terassinhoito

Terassi on kesän toinen olohuone, jossa nautitaan auringon lämmössä ja kiireettömistä kesäilloista. Puiset terassit, kalusteet ja laiturit joutuvat kuitenkin koville vaihtelevan sään, auringon ja jatkuvan kulutuksen myötä. Öljyäminen onkin terassin pitkän iän salaisuus ja se kannattaa tehdä vähintään kerran vuodessa. Värisilmä Imatran laajasta valikoimastamme löydät monipuoliset värivaihtoehdot eri pinnoille sekä laadukkaat välineet ja vinkit projektin onnistuneeseen toteutukseen. Lisäksi autamme mielellämme sopivan tuotteen valinnassa.

 

Tutustu tuotteisiin

Värisilmä Imatra

Aukioloajat
ma-pe 7-18
la 9-13